Wat heb ik toegevoegd aan ProjectYou?

Ik heb voor ProjectYou trainingen gegeven:

  • Projectmanagement: Wat zijn projecten en hoe kunnen we ze benaderen. De basis van projectmanagement. Een algemene inleiding in de wereld van projectmanagement.
  • Portfoliomanagement: Wat betekent het om meerdere projecten te hebben binnen een organisatie? Welke manier van organiseren en governance is dan handig en waar krijg je als projectmanager geheid mee te maken? Inzicht in de afstemming op strategisch niveau tot aan operationeel niveau.

ProjectYou

Het is de missie van ProjectYou om het talent van hoger opgeleide starters te verbinden aan relevante en actuele projecten en vraagstukken. Hiermee bieden we opdrachtgevers een aantrekkelijk alternatief op het gebied van projectmanagement, diverse vormen van onderzoek, bedrijfsanalyses, procesbegeleiding en creatieve oplossingen.

Tegelijkertijd geven we hoger opgeleide starters de kans zich verder te ontwikkelen. Dit doen we gezamenlijk, op de ‘Vijfde Dag’, en individueel, via een op maat gemaakt ontwikkeltraject. Door het opdoen van werkervaring te combineren met persoonlijke ontwikkeling, stellen we starters in staat focus aan te brengen in hun loopbaan. Met bevlogen en geïnspireerde mensen tot gevolg.