Projectmanagement

ProjectYou

,

ProjectYou

Het is de missie van ProjectYou om het talent van hoger opgeleide starters te verbinden aan relevante en actuele projecten en vraagstukken. Hiermee bieden we opdrachtgevers een aantrekkelijk alternatief op het gebied van projectmanagement, diverse vormen van onderzoek, bedrijfsanalyses, procesbegeleiding en creatieve oplossingen.

Tegelijkertijd geven we hoger opgeleide starters de kans zich verder te ontwikkelen. Dit […]

Youbedo

Youbedo
YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders. Doordat jij als consument dezelfde prijs betaalt, gaat 10% van je aankoopbedrag naar een goed doel zonder dat het je iets extra’s kost. Op deze wijze creëren we samen een nieuwe geldstroom die de goede kant op gaat.

LOC7000/MOJO Concerts

,

LOC7000
Al meer dan dertig jaar organiseert LOC7000 grootschalige evenementen. Met een team van ervaren, enthousiaste mensen waarbij het organiseren van events onderdeel uitmaakt van het DNA. Dit gedreven team is wat deze organisatie uniek maakt. Of het nu om de organisatie van een grootschalig concert gaat, een lifestyle festival als Lowlands, North Sea Jazz of de […]

Waternet

,

Waternet
Het enige waterbedrijf in Nederland dat zich richt op de hele cyclus. We zuiveren afvalwater, maken drinkwater en houden het oppervlaktewater op peil en schoon. Dit doen we in opdracht van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en de gemeente Amsterdam.